Translate

2023-02-25

Kam na sjezdovky v okolí Srubu

Lyžařský areál se nachází na jihovýchodním okraji města Kašperské Hory. Sjezdovky jsou spíše méně obtížné, a proto jsou velmi vhodné pro rodinné lyžování. Pro děti je k dispozici pohyblivý koberec, kolotoč a pohádkový slalom.

Moderní lyžařský areál na Šumavě, který je vhodný zejména pro rodiny s dětmi, začínající lyžaře nebo snowboardisty, školní lyžařské výcviky. Nabídku doplňuje snowpark, půjčovna i dětská lyžařská škola. Parkoviště je přímo v areálu zdarma.

V areálu je 1100 m dlouhý vlek a další 2 menší vleky poloviční délky. Kvalitní sněhové podmínky jsou zajištěny moderním systémem technického zasněžování. Každou středu, pátek a sobotu probíhá večerní lyžování.Součástí skiareálu je také půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení a lyžařská škola. Přímo z areálu je přístup na 35 km běžeckých tratí, které se napojují na běžecké tratě na Zadově.

Od loňské zimní sezony je v provozu nový dětský park s pojízdným kobercem, kolotočem a dalšími zábavnými prvky pro pobavení děti. Zprávy a novinky ze skiareálu můžete sledovat také na FB SkiKašperky anebo na instagramu SkiKasperky.

Zdroj: https://www.kudyznudy.cz/aktivity/ski-areal-kasperske-hory