Translate

2013-06-23

Informace Srní a Lenora

Naši milí hosté,
máme pro vás pár informací k tomu co se událo nového na Srní a na Lenoře !
SRNÍ
Dokončili jsme drobné úpravy no domě, izolace Hradního sezení, kde se především v zimě objevovala na zdi na WC voda a mrzla, dále jsme podstřešili vstup do Hradního sezení a dodělali pár drobností po domě.
Ale velké úpravy jsme děli na zahradě. Celou jsme ji jaksi „zkulturnili“. Upravili povrch, nasázeli novou trávu, položili ozdobné kamenné cestičky, upravili sezení okolo venkovního krbu atd. Tedy vše pro vaše pohodlí a ještě lepší pocit z dovolené, kterou u nás trávíte.
Dále jsou na stálo k použití 3 horská kola /dámské, pánské a juniorské/. Vše jsou velmi dobrá značková kola, která jsou připravena k použití a prošla samozřejmě profesionálním servisem. Tedy vždy po dohodě s paní správcovou je možno kola bezplatně používat.

LENORA
Zde bylo práce více. Navíc v únoru byla na chalupě havárie vody díky obrovským mrazům, tak jsme opravovali i pozůstatky této nemilé havárie.
Dům má úplně novou krásnou střechu! Tedy i novou izolaci atd. Tedy v zimě bude zase trochu tepleji..:)
Na zahradě jsme vybudovali venkovní pergolu s velkým zahradním grilem, ve kterém je možno i udit. Tedy možno posedět na zahradě a grilovat i když bude venku pršet!!!
Také i zde jsme upravili celou zahradu, opravili jsme zahradní schody a připravili i pískoviště pro děti.
V chalupě jsme opravovali pokoje nalevo od vchodu. Izolace, koupelny apod. Ale také jsme trochu jinak mořili dřevo a zase je to tam trochu jiné a myslím, že i hezčí !!!
Tedy i zde jsme udělali další kroky k tomu aby se vám u nás na Lenoře líbilo ještě více než doposud.

krásná nová zahradní pergola a gril kde se dá i udit

chaloupka jako nová..:)

Obě chalupy jsou tedy zase o trochu hezčí a lepší..:), ale především připraveny pro vás.
Začíná letní sezona a moc se na vás na našich chalupách těšíme a doufám, že se vám všem u nás bude líbit a budete se k nám rádi vracet !!
ZM