Translate

2013-03-03

Kovářská je hotová !!!

Vážené dámy, vážení pánové, milí klienti i noví hosté!

Oznamujeme, že jsme dnem 3.3. 2013 zahájili provoz chalupy na Kovářské.

Chaloupka je pěkná jako malovaná, nachází se na konci vesnice Kovářská v údolí Černého potoka. Kapacita je 9 +2 lůžek ve čtyřech pokojích. Dispozice pokojů je 2x dvoulůžkový samostatný pokoj a propojený dvoulůžkový a třílůžkový pokoj, vhodný pro rodinu s dětmi. V hale v prvním patře je rozkládací rohová sedačka, na níž se mohou vyspat další dvě osoby.  V přízemí se nachází společenská místnost s krbem a jídelnou. Je zde televize se satelitem, DVD a CD přehrávač. V plně vybavené  kuchyni si můžete vařit vaše oblíbená jídla a dobroty. K tomu vám poslouží lednice s mrazákem,  elektrický sporák s keramickou varnou deskou, trouba s grilem, mikrovlnka, toustouvač, rychlovarná konvice a dokonce hotdogovač! Samozřejmě, že nechybí kouplna s WC, bidetem a sprchovým koutem. Tedy o vaše pohodlí je postaráno. V zimě je vytápění zajištěno ústředním topením a vrátíte-li se právě ze sjezdovky, čeká vás vyhřátá chaloupka.
Po rekonstrukci, která probíhala na přelomu 2012/13 jsme v zadní části chalupy směrem do dvora vybudovali příjemné posezení s krbem, kde se vám bude nejen dobře grilovat, ale také zde můžete trávit letní večery a propojit zábavu na zahradě a dvorku s  letní  grilovací místnosti.
Parkování je zajištěno přímo u pozemku a bude ještě rozšířeno v jarních měsících 2013.

Posuďte sami v naší fotogalerii/záložka Kovářská, zda by se vám u nás líbilo.

Obec Kovářská se nechází v malebných Krušných horách přímo pod Klínovcem. Ideální poloha vybízí v zimě ke sjezdování  v areálu Klínovec anebo k běžkování v širokém okolí. V létě je zde vhodný terén na kolo, kolem jsou lesy, tedy houbaři si přijdou na své.  V nedalekém Chumutově se můžete vykoupat na překrásném Kamencovém jezeře. Pokud vás zradí  počasí, můžete zamířit přímo v Kovářské do hotelu Central, kde se nachází bazén. Táhne-li vás to za hranice, tak to máte opravdu za humny, ať už pěší túrou či na kole můžete využít příhraničního přechodu v Loučné a ochutnat jak chutná pivo na německé straně v blízkosti  Oberviesenthalu.
Pokud se chystáte dělat výlety po okolí, doporučujeme se informovat na webových stránkách obce či na našich stránkách, kde určitě vždy budou nějaké náměty na výlety Rovněž můžete zamířit na nedaleký Boží Dar, navšívit lázně v Jáchymově či dojet až do Karlových Varů.

Přejem vám příjemný pobyt!